Aspirin >>Forum Ağası <<
Mesaj Sayısı : 298 Rep Puanı : 2698670 Aldığı Oy : 16 Kayıt tarihi : 22/09/09 Yaş : 31 Nerden : Bucak
Oyunlar Asil: (0/0)
| Konu: Türklere Özel C.tesi Ocak 09, 2010 4:10 pm | |
| Türk müsün.İşte Eklemen Gereken Kodlar 1-)İstiklal Marşı - Kod:
-
<table border="15" bordercolor="#000000" width="300" background="" align="center" height="250"> <tbody> <tr style="text-align: center"> </tr> <tr> <td background="http://i35.tinypic.com/x3mom.gif"><b><font color="#ffffff" size="3" face="Arial"><center><span style="background-color: #ffffff"><span style="color: #ff0000">İSTİKLAL</span></span>-<span style="color: #ffffff"><span style="background-color: #ff0000">MARŞI</span></span> <span style="background-color: #ffffff"><span style="color: #ff0000"></span></span> <span style="background-color: #ff0000"></span></center></font></b><br /> <div style="text-align: center"><marquee direction="up" height="190" width="200" scrolldelay="350"><b><font color="#ffffff" size="3" face="Arial"><span id="1256623225361S" style="display: none"><span id="1256623380310S" style="display: none"><span id="1256623381382S" style="display: none"> </span><span id="1256623392902S" style="display: none"> </span> </span> </span>Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;<br /> Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.<br /> O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;<br /> O benimdir, o benim milletimindir ancak<span id="1256623393123E" style="display: none"> </span>.<br /> <br /> Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!<br /> Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?<br /> Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...<br /> Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!<br /> <br /> Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.<br /> Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!<br /> Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.<br /> Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.<br /> <br /> Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,<br /> Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.<br /> Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,<br /> 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?<br /> <br /> Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.<br /> Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.<br /> Doğacaktır sana va'dettiği günler hakk'ın...<br /> Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.<br /> <br /> Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı:<br /> Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.<br /> Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:<br /> Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.<br /> <br /> Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?<br /> Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!<br /> Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,<br /> Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.<br /> <br /> Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:<br /> Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.<br /> Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,<br /> Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.<br /> <br /> O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım,<br /> Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım,<br /> Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım;<br /> O zaman yükselerek arşa değer belki başım.<br /> <br /> Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!<br /> Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.<br /> Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:<br /> Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;<br /> Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!<br /> <br /> <b>Mehmet Akif Ersoy</b><br /> <br /> </font></b><br /> <span id="1256623225125E" style="display: none"> <span id="1256623380544E" style="display: none"> <span id="1256623380970E" style="display: none"> </span></span></span></marquee></div> <br /> <center></center></td> </tr> </tbody> </table>
2-)Bayrak www.bayraksatisi.gen.tr/bayrak.jpg&h=94&w=130&usg=__VDMPUmbjuQ2jnMPDLbuVZD5XQTg=" border="0" alt=""/> | |
|